CEWE FOTÓKÖNYV rendelési segéd
Mi is az a CEWE FOTÓKÖNYV?

A CEWE FOTÓKÖNYV egy nyomdai, illetve könyvkötészeti eljárással készített, képes fotóalbum, amelybe az általad összeválogatott digitális fényképek kerülnek, amelyet a weboldalunkról INGYENESEN LETÖLTHETŐ SZOFTVERREL, VAGY AZ ONLINE SZERKESZTŐVEL SZERKESZTHETSZ.

Rengeteg, a szerkesztőben megtalálható kész dizájnelemet és képelrendezési megoldást kínálunk segítségül a fotókönyved készítéséhez. Ezen kívül a különböző kivitelű borítók közül is választhatsz (puha műbőr, fényes kemény karton, lágy karton, elegáns vászon).

Számos méretben (kis füzettől az XXL-ig) és formátumban (négyzet, álló, fekvő) és ezen felül különböző oldalszámú (26-tól 130 oldalig) kivitelben, teljesen egyedileg szerkesztheti meg egyedi fotókönyvét. Választhatsz matt, vagy fényes papírra nyomtatott, de akár fényes fotópapírra, hagyományos előhívási eljárással készített papírtípusok közül.

Tetszőlegesen meg is tudja szövegezni az albumban található képeket.

Ezzel a termékkel megalkothatod a legszebb emlékeinek könyvét, vagy egy igazán egyedi és felejthetetlen ajándékot bármilyen neves alkalomra.

A valódi nyereség azonban az, hogy a legjobb digitális fotóidat biztonságos módon tárolhatod el a CEWE FOTÓKÖNYVEDBEN, amely a könyvtárában is méltó helyen elhelyezhető, egyedi könyv és hosszútávon őrzi meg legszebb emlékeidet.


Az elégedettséged a CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL, a legfontosabb dolog számunkra!


Ezért minden CEWE FOTÓKÖNYVRE 100% -os elégedettségi garanciát vállalunk. Amennyiben elégedetlen vagy a CEWE FOTÓKÖNYVEDDEL, jelezd azt az ügyfélszolgálatunkon az átvételtől számított 6 héten belül és jogos reklamáció esetén, díjmentesen újragyártjuk, vagy visszatérítjük a CEWE FOTÓKÖNYV árát.


Mi garantáljuk a kiváló minőséget és szolgáltatást!


CEWE Fotókönyv szerkesztési segédlet:


1. lépés

Így működik - 1. lépés

Indítsd el a megrendelőszoftvert, válaszd ki a kívánt CEWE FOTÓKÖNYV méretet. Ezután automatikusan elindul a CEWE FOTÓKÖNYV asszisztens.

A program elindításához kattints duplán a »CEWE FOTÓKÖNYVEM« ikonra. A kezdőlap megjelenése után válaszd ki a kívánt fotókönyv fajtát majd kattints a »megrendelés« gombra. Ekkor megjelenik a CEWE FOTÓKÖNYV asszisztens, amely opcionálisan alkalmazható: ha már ismered a szerkesztő szoftverünket a  CEWE FOTÓKÖNYV készítőt, akkor természetesen az asszisztens segítsége nélkül is dolgozhatsz. Az első lépéseket mindenesetre megkönnyíti, ha segítségül hívod, hiszen néhány kattintással optimális javaslatokat ad CEWE FOTÓKÖNYVED kialakításához.A javaslatokat bármikor átdolgozhatod és a könyvet ízlésed szerint alakíthatod.


2. lépés

Így működik - 2. lépés

Egy rövid, bevezető információ után a CEWE FOTÓKÖNYV asszisztens felajánlja, hogy képeidet a "drag & drop" módszerrel válaszd ki...

Olvasd el a CEWE FOTÓKÖNYV asszisztensről szóló rövid tájékoztatót, majd kattints a »tovább« gombra. A fotókönyv összeállításának elkezdéséhez kattints a »fotókönyv megrendelése« ikonra, ami a »képek« részhez vezet. Válaszd ki a bal oldalról a kívánt mappát, jelöld ki és lenyomva tartott jobb egérgomb mellett (»Drag & Drop«) húzd át a jobboldali részre.


3. lépés

Így működik - 3. lépés

A kiválasztott képeket a CEWE FOTÓKÖNYV asszisztens egy intelligens algoritmus alapján elrendezi CEWE FOTÓKÖNYVÉBEN...

Válaszd ki a CEWE FOTÓKÖNYVBE kerülő képeket, majd kattints a »létrehoz« gombra és az asszisztens rövid idő elteltével elkészíti CEWE FOTÓKÖNYVÉHEZ készített elrendezési javaslatát.4. lépés

Így működik - 4. lépés

A CEWE FOTÓKÖNYV asszisztens minden javaslatát megváltoztathatja igényei és ötletei alapján ...

CEWE FOTÓKÖNYVE megjelenik a szerkesztőben. Az oldalakat bármikor módosíthatja: határozd meg a képek elhelyezkedését, az oldalak hátterét, forgasd el a képeket, használd az effekt lehetőségeket vagy írj feliratokat a fotókra. Megnézheted az elkészült CEWE FOTÓKÖNYV előnézetét. Amennyiben elégedett vagy az eredménnyel: mentsd el a CEWE FOTÓKÖNYVEDET és kattints a »megrendeléshez« gombra!

5. lépés

Így működik - 5. lépés

Ellenőrizd a megrendelésedet, majd válassz a "CD-írása" és az "Online megrendelés" között...

Ellenőrizd még egyszer megrendelést és ha mindent rendben találsz, válaszd a megrendelési módok közül: »megrendelés CD-re írása« vagy »Online megrendelés«, majd kezd el a megrendelést. Miután megjelent a megrendelési asszisztens, töltsd ki az adatait és kattints a »tovább« gombra.

Néhány nap múlva már kézben is tarthatod a saját összeállítású CEWE FOTÓKÖNYVEDET!