Kapcsolatfelvétel
Tipp: Megrendelésének pontos státuszáról, a weboldal fejlécében, a jobb oldalon található "Rendelés állapota" ikonra kattintva, mindig aktuális információt kaphat a nap 24 órájában.1. Általános ügyfélszolgálat:

Email: info@cewe.hu
Tel:  +36-1-451-1080
        +36-1-451-1086
        +36-1-451-1090
Hétfő-csütörtök: 08:30-17 óráig
Péntek: 08:30-16:00 óráig

ÁSZFA Cewe Magyarország Kft., mint a www.foto.hu weboldal üzemeltetőjének

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK


Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.foto.hu. weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének Vásárló általi használatának feltételeit.

 

Vásárló személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési Tájékoztató rendelkezik, mely elérhető közvetlenül a főoldalról vagy a következő linken [Adatkezelési Tájékoztató] keresztül.

 

A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet ezen ÁSZF nem tartalmaz, a Honlapon elérhető tájékoztatások nyújtják.

 

A szerződés nyelve magyar.

 

A Vásárló kifejezetten tudomásul veszi, hogy a megrendelés kinyomtatott sorszámmal vagy kóddal ellátott visszaigazolás szerződés írásba foglalásának minősül, azokat Szolgáltató iktatja, így az utólag hozzáférhető és megtekinthető. 

 

Szolgáltató semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.

 

Hivatásos, - reklám, - és ipari fotósok megrendelésére, illetve egyéb professzionális képek előhívására, kidolgozására eltérő feltételek csak akkor vonatkoznak, ha ezek a kidolgozást végző laborral kizárólag írásban kerültek egyeztetésre.

 

 

Vásárló a Honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

 

1.                  A szolgáltató

 

Cégnév: Cewe Magyarország Kft.

Székhely: 1135 Budapest, Béke út 21-29

Adószám: 12305412-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-664654

Cégjegyzékszámot kibocsátó Cégbíróság neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Elérhetőség: info@cewe.hu

Telefon: +36-1-451-10-88

Kapcsolattartó személy neve: Huszár Nelli

Név: CEWE Fotókönyv Ügyfélszolgálat

H-CS: 8:30-17:00 P: 8:30-16:00

061/451-1088                                                  

 

 

 

2.                  Vásárló

 

Vásárló mindazon személy, aki a CEWE Magyarország Kft. hivatalos üzlethelyiségében vagy ügyfélkapcsolati pontjain személyesen vagy a www.cewe.hu internet oldal (a továbbiakban Honlap) igénybevételével elektronikus úton leadott megrendeléssel a jelen ÁSZF-ben meghatározott feltételekkel digitális képről papírkép és ajándéktárgy vagy egyéb a CEWE Magyarország Kft. által nyújtott szolgáltatást igénybe veszi.

 

 

 

 

3.  Szerződés tárgya

 

A Vásárló által a www.cewe.hu internetes oldalon (a továbbiakban Honlap) található alkalmazások útján a Szolgáltató részére megküldött digitális fényképek előállítása, illetve eseti jelleggel, azzal összefüggő további szolgáltatások (a továbbiakban: Áruk), valamint a CEWE Magyarország Kft. által nyújtott további szolgáltatások megrendelése és leszállítása.

 

 

4. a honlapon történő vásárlás

 

4.1.  Regisztráció

 

A Honlap tartalmának jelentős része elérhető minden Vásárló számára, regisztráció nélkül. Egyes szolgáltatások, így a vásárlás azonban regisztrációhoz (majd belépéshez) kötöttek, így a Honlapon történő vásárlás feltétele az érvényes regisztráció.

 

Vásárló regisztrálni a honlap felületén megtalálható  „Regisztráljon most” menüpontra kattintást követően tud, ahol a következő adatokat szükséges megadnia a Szolgáltató részére:

 

-          Email cím

-          Jelszó

-          Vezetéknév

-          Keresztnév

-          Számlázási adatok

-          Cím

-          Telefonszám

 

A regisztráció sikeréről a Szolgáltató e-mailben tájékoztatja a Vásárlót.

 

Vásárló jogosult a regisztrációját bármikor törölni az info@cewe.hu  e-mail címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően Szolgáltató köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztráció törléséről. Vásárló Vásárlói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.

 

A Vásárlói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag a Vásárló a felelős. Amennyiben Vásárló tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Szolgáltatót.

 

Vásárló vllalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.

 

4.2.            Megrendelés

 

CEWE Fotókönyv

 

A termék kategória kiválasztása után a termék oldalon a „Megrendelem” gombra kattintást követően lehetősége van a Vásárlónak letölteni a CEWE Fotóvilág Rendelőszoftvert - majd telepítés után megkezdeni a szerkesztési folyamatot és a rendelést, vagy az online rendelőfelületen megszerkeszteni és megrendelni a kívánt terméket.

 

Vásárló a „Sajátgép” fülre kattintás után kitallózhatja, mely könyvtárból kívánja a képeket rendelésénél felhasználni a megrendelésre kerülő termékhez. Miután kiválasztotta a megfelelő képet/ képeket, megadhatja az adott termék speciális típusát, darabszámát és egyedi méreteit.

A képfelbontásra vonatkozó információkat („Tökéletes”, „Jó”, „Elfogadható”, „Rossz”, „Elégtelen”) figyelembe véve helyezheti a bevásárlókosarába a termékeket a „Bevásárlókosárba” gombra kattintással.

Ezt követően a fejlécből kiválasztva a megfelelő kategóriát, folytathatja további termékek megrendelését, vagy a „Bejelentkezés” gombra kattintással a bejelentkezhet vagy regisztrálhat a megrendelés lezárásához. A korábban válogatott termékek a bejelentkezés előtt és után is törölhetőek.

Amennyiben a megrendelési listán már nem kíván változtatni, megadhatja rendelése átvételi módját: Házhoz szállítás, Személyes átvétel. Ezt követően, ha rendelkezik Kupon kóddal itt beválthatja.

A választott átvételi módtól függően haladhat tovább a rendelési folyamaton:

Házhoz szállítás: A „Fizetési mód” gombra kattintva választhatja ki mivel szeretne fizetni (Visa,Mastercard, Készpénz), majd leellenőrizheti számlázási címét. A „Megrendelés ellenőrzése” linkre kattintva jut a megrendelése összefoglalójához. Itt összesítve megtekinthető a megrendelésre kerülő kosara. Az ÁSZF elfogadását követően, a „Megrendelés elküldése” gombra kattintással érvényesítheti megrendelését.

Személyes átvétel: Az „Üzlet kiválasztása" gombra kattintva választhat átvételi pontjaink közül. A „Megrendelés ellenőrzése” linkre kattintva jut a megrendelése összefoglalójához. Itt összesítve megtekinthető a megrendelésre kerülő kosara. Az ÁSZF elfogadását követően, a „Megrendelés elküldése” gombra kattintással érvényesítheti megrendelését.

 

CEWE - Fotókidolgozás, Fali dekoráció, Fényképes ajándék, Fényképes naptár

 

 A Vásárló a kívánt menübe kattintva ki tudja választani, hogy milyen típusú kidolgozást, dekorációt, ajándékot, naptárat kér a rendelkezésre álló lehetőségek közül. Ha a Vásárló választott, akkor a „Megrendelem” gombra kell kattintani, majd a képeit feltölteni és kiválasztani, hogy milyen papírra, mekkora méretben stb.  kéri a kidolgozást. Ha ezt megtette, akkor „Kosár” gombra kattintani, ahol a kosár oldalra jut a Vásárló. Itt leellenőrizheti a kosarának a tartalmát. Ha mindent rendben talált, akkor a „Következő lépés, Bejelentkezés” feliratra kattintva, be kell jelentkeznie fiókjába, vagy ha még nem regisztrált, akkor itt megteheti. Regisztráció esetén meg kell adnia, a 4.1. pontban meghatározott adatokat. Ha megtörtént a regisztráció, akkor a „„Következő lépés, fizetési mód” feliratra kattintva kiválasztani a fizetési módot a látható ikonok valamelyikére kattintva. A megjelenő táblázat tetején a szállítási módot is ki kell választania. Ha személyes átvételt választ, akkor a következő lépcsőben az üzletet is ki kell választania, ahol szeretné átvenni a terméket. Ezt követően a „Megrendelés ellenőrzése” gombot használva, egy összegző képernyőre jut, ahol leellenőrizheti a megrendelését. Ha mindent rendben talált, akkor a „Megrendelés elküldése” gombra kattintva tudja megrendelését elküldeni a Szolgáltató részére.

 

4.3.            Termékek ára

 

A Honlapon megjelenített termékek vételára az általános forgalmi adót és egyéb közterheket is tartalmazó módon van feltüntetve. A termékek vételára tartalmazza a kiszállítás illetve személyes átvétel költségét. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. A szállítási díj a vásárlás végén adódik hozzá a termék(ek) árához, attól függően, hogy a Vásárló milyen szállítási módot választ ki.

A termékek ára magyar forintban (Ft) kerül feltüntetésre.

 

A Honlapon megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Honlapon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Honlap felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő teljesítést, amelynek ismeretében a Vásárló elállhat vásárlási szándékától.

 

4.4.            Adatbeviteli hibák javítása

 

Vásárlónak a rendelés bármely szakaszában és a megrendelés Szolgáltató részére való elküldéséig a Honlapon bármikor lehetősége van az adatbeviteli hibák javítására, akár a saját fiókjában (Vásárlói adatok módosítása), akár a megrendelési felületen (pl. termék törlése a kosárból az „x” gombra kattintva). Adatbeviteli hibának minősül például egy rosszul megadott mennyiség, rossz termék elhelyezése a kosárban, majd a termék törlése a kosárból, rendelési adatok elírása stb. (pl. szállítási cím).

 

4.5.            Ajánlati kötöttség, visszaigazolás

 

A Vásárló által elküldött ajánlat megérkezését a Szolgáltató késedelem nélkül, automatikus visszaigazoló e-mail útján visszaigazolja a Vásárló részére, mely visszaigazoló e-mail tartalmazza a Vásárló által a vásárlás, illetve regisztráció során megadott adatokat (számlázási és szállítási információk), a rendelés azonosítóját, a rendelés dátumát a megrendelt termékhez tartozó elemek felsorolását, mennyiségét, a termék árát, szállítási költséget és a fizetendő végösszeget. Ha a Vásárló rendelését már elküldte a Szolgáltató részére és hibát vesz észre a visszaigazoló e-mailben szereplő adatok tekintetében, azt egy napon belül jeleznie kell a Szolgáltató felé, az adatok javítása érdekében.  

 

Vásárló mentesül az ajánlati kötöttség alól, ha késedelem nélkül (48 órán belül) nem kapja meg Szolgáltatótól az elküldött rendelésére vonatkozó visszaigazoló e-mailt.

 

E visszaigazoló e-mail Szolgáltató részéről a Vásárló által tett ajánlat elfogadásának minősül, mellyel érvényes szerződés jön létre Szolgáltató és Vásárló között.

 

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre a polgári törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit. 

 

 

4.6.            Fizetés

 

Készpénzben, az áru üzlethelyiségben történő átvételekor. Az áru átvételekor történő fizetés választása esetén a Vásárló a Szolgáltató üzlethelyiségében fizeti meg a termék vételárát készpénzben a Szolgáltató vagy megbízottja részére. Készpénzes fizetésre csak magyar forintban (HUF) van lehetőség. A termék átvételére a Vásárló a fizetést követően jogosult.

 

Fizetés utánvétellel: Amennyiben a Honlapon megrendelt termék futárszolgálattal vagy a GLS futárszolgálat igénybevételével kerül kiszállításra, lehetőség van arra, hogy a Vásárló a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse készpénzben.

 

Bankkártyával: A megrendelés végösszegének azonnali kifizetése történhet a Concardis Bank bankkártyás rendszerén keresztül is. A rendszer biztonságos csatornát használ és automatikus. A Concardis Bank kizárólag a Vásárló által megadott, a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat kapja meg a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a vásárlás tartalmára vonatkozó információkról a X Bank nem kap értesítést Szolgáltatótól. Másfelől, a fizetőoldal adattartalmáról a Szolgáltató szintén nem értesül, azokat csak a X Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a bank oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez a Vásárló internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a Vásárló folyószámláján. A bankkártyával való fizetés a Concardis szerverén keresztül történik erős (128 bites) SSL technológiával kódolt weboldalon keresztül, így az Ön banki adatai garantáltan nem kerülnek illetéktelenek tudomására az Interneten keresztül. Ha az online fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele van, hívja az ügyfélszolgálatunkat. A szolgáltató megrendelés során keletkezett és birtokába jutott adatokat nem tárolja, azaz a kártyabirokos vagy megrendelő nevét kizárólag a kártyabirtokos által engedélyezett tranzakció végrehajtása céljából használhatja fel. A szolgáltató a tranzakció során keletkezett egyéb más adatokkal nem rendelkezik.

A Vásárló hibájából eredően jelszavának harmadik személy által történő felhasználásból adódó károkért Szolgáltató felelősséget nem vállal. Vásárló kijelenti, hogy a megrendelt és teljesített szolgáltatások ellenértékét vissza nem követeli. A Vásárló hibájából történt hibás, téves adatbevitelből, megrendelés elírásból származó károkért a Szolgáltató semmilyen felelősséget, visszafizetést, visszatérítést nem vállal. A hibás adatok megadása miatt keletkezett károkért a szolgáltató felelősséget nem vállal, a bejelentett reklamációkat haladéktalanul kivizsgálja és lehetőségeihez mérten kezeli.

Az elfogadható bankkártya típusok: VISA, MASTERCARD

 

 

4.7.            Számla

 

Szolgáltató a megrendelt termékek kiszállításakor vagy személyes átvétel esetén az átvevő pont a Vásárló részére, a kifizetés igazolására, a termékkel együtt kinyomtatott számlát ad.

 

4.8.            Szállítás

 

A szállítást a Szolgáltató a Vásárló által megadott szállítási címre a GLS Futárszolgálat igénybevételével teljesíti a csomag kiszállítását. A Honlapon leadott rendelések kiszállítása a hétfőtől-péntekig, 08:00-16:00 óra között történik. Amennyiben Vásárló ebben időszakban nem tartózkodik a megadott címen, szállítási címként célszerű olyan szállítási címet megadni, ahol a szállítási időszakban a Vásárló biztosan át tudja venni a megrendelt terméket.

 

Ha a Vásárló a nem tartózkodik az általa a rendelés során megadott szállítási címen és a csomag átvétele meghiúsul, a futár még kétszer, megkísérli az átadást.

 

A terméknek a futártól való átvételével illetve az átvételt igazoló dokumentum aláírásával a termék mennyiségi és minőségi átvétele megtörténik, ami azt jelenti, hogy az átvételt követően a postás távozása után a Szolgáltatónak utólag mennyiségi és minőségi reklamációt nem áll módjában elfogadni. Az átvételi dokumentum aláírásával tehát elismeri, hogy az átvett csomag mind külsőleg, mind pedig tartalmát illetően megfelel a megrendelésében foglaltaknak (nem hiányos a csomag tartalma, nem sérült a csomagolás vagy a termék).

 

Ha a Vásárló sérülést tapasztal a terméken vagy nincs megelégedve a minőségével vagy a csomagolás sérült, az átvétel során, a sérülésekről a kiszállítást végző személy jelenlétében jegyzőkönyv felvételét kell kérni és a Vásárló nem köteles a terméket átvenni. Amennyiben az átvételkor láthatóan sérült a csomagolás vagy a termék, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét Szolgáltató díjmentesen biztosítja. Az átvételt követően észlelt sérülésért Szolgáltató felelősséget nem vállal!

 

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a kézbesítőnek. Át nem vett, visszaküldött csomag esetén a visszaszállítás díját a Szolgáltató a Vásárlóra terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő utalása esetén áll módjában ismételten elindítani.

 

4.8.1.      Szállítási költségek

 

A termékek kiszállításának költsége terméktől és mérettől függően változik, melyről bővebben a Vásárló a következő linken keresztül tájékozódhat. http://cewe.hu/arak-szallitasi-hataridok.html

 

4.8.2.      Szállítási határidő

 

A megrendelés kiszállításának határideje a termék típusától függően 3-15 munkanap.

 

Szolgáltató – Felek eltérő megállapodásának hiányában - a szerződés megkötését követően késedelem nélkül, de legkésőbb harminc napon belül köteles a fogyasztó rendelkezésére bocsátani (kiszállítani) a terméket.

 

A Szolgáltató késedelme esetén a fogyasztónak minősülő Vásárló jogosult póthatáridőt tűzni. Ha a Szolgáltató a póthatáridőn belül nem teljesít, a fogyasztó jogosult a szerződéstől elállni.

A fogyasztó póthatáridő tűzése nélkül akkor jogosult a szerződéstől elállni akkor, ha

a)      a Szolgáltató a szerződés teljesítését megtagadta; vagy

b)      a szerződést a felek megállapodása szerint vagy a szolgáltatás felismerhető rendeltetésénél fogva a meghatározott teljesítési időben - és nem máskor - kellett volna teljesíteni.

 

4.9.            Személyes átvétel

 

Vásárló a megrendelt termékeket személyesen is átveheti a Szolgáltató a megrendelési folyamat során kiválasztott üzlethelyiségében. A termék átvételének legkorábbi időpontjáról Szolgáltató telefonon vagy e-mailben értesíti a Vásárlót.

 

5.                  Elállási jog

 

5.1.            Elállási jog gyakorlásának menete

 

 

Az e pontban foglaltak kizárólag a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személyre vonatkoznak, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, valamint az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje (a továbbiakban „Fogyasztó”).

 

Fogyasztó jogosult a termék adásvételére irányuló szerződés esetén

 

a) terméknek,

b)több termék szolgáltatásakor az utoljára szolgáltatott terméknek,

c) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,

d) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított tizennégy (14) napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.

 

Fogyasztót a szerződés megkötésének a napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja elállási jogát.

 

Ha a Fogyasztó elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF 1. pontjában feltüntetett elérhetőségek igénybevételével a Szolgáltató részére. Ebből a célból Fogyasztó felhasználhatja a következő linken: Elállási jog dokumentum  keresztül elérhető elállási nyilatkozat  mintát is. Fogyasztó határidőben gyakorolja elállási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási nyilatkozatát a Szolgáltató részére.

 

A Fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy elállási jogát az 5. pontban meghatározott rendelkezéseknek megfelelően gyakorolta.

 

Mindkét esetben a Szolgáltató emailben haladéktalanul visszaigazolja a Fogyasztó elállási nyilatkozatának megérkezését.

 

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó az erre irányuló nyilatkozatát 14 naptári napon belül (akár a 14. naptári napon) elküldi a Szolgáltatónak.

 

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail vagy telefaxon keresztül történő értesítés esetén az e-mail illetve a fax küldésének idejét veszi figyelembe Szolgáltató a határidő számítás szempontjából. A Fogyasztó levelét ajánlott küldeményként adja postára, hogy hitelt érdemlően bizonyítható legyen a feladás dátuma.

 

Fogyasztó elállás esetén köteles a megrendelt terméket a Szolgáltató 1. pontban feltüntetett címére indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A határidő betartottnak minősül, ha Fogyasztó a 14 napos határidő letelte előtt elküldi (postára adja vagy az általa megrendelt futárnak átadja) a terméket.

                                                                                                   

A termék Szolgáltató címére történő visszaküldésének költsége Fogyasztót terheli. Szolgáltatónak az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módjában átvenni. A termék visszaküldésének költségének kívül az elállás kapcsán a Fogyasztót semmilyen más költség nem terheli.

 

Ha Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Fogyasztó a Szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.  Szolgáltató jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy Fogyasztó nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül Szolgáltató a korábbi időpontot veszi figyelembe.

 

A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmaz a Szolgáltató, kivéve, ha Fogyasztó más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Fogyasztót semmilyen többletköltség nem terheli.

 

Fogyasztó kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

 

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a Fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állított elő a Szolgáltató, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a Vásárló személyére szabtak;

 

 

6.                  szavatosság

 

6.1.       Kellékszavatosság

 

Vásárló az átvevő hellyel vagy a Szolgáltató hibás teljesítése esetén a Szolgáltatóval szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet. Fogyasztói szerződés esetén Vásárló az átvétel időpontjától számított 2 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit, azokért a termékhibákért, amelyek a termék átadása időpontjában már léteztek. Két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait Vásárló érvényesíteni már nem tudja.

 

Nem fogyasztóval kötött szerződés esetén a jogosult az átvétel időpontjától számított 1 éves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényeit.

 

Vásárló – választása szerint – kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül a Vásárló által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a Szolgáltató számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést Vásárló nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a Szolgáltató költségére Vásárló is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.

 

Vásárló a választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban köteles viselni, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a Szolgáltató adott okot.

 

Vásárló köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni a Szolgáltatóval.

 

Vásárló közvetlenül a Szolgáltatóval szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

 

A szerződés teljesítésétől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Vásárló igazolja, hogy a terméket a Szolgáltatótól vásárolta (számla vagy a számla másolatának bemutatásával). Ilyen esetben a Szolgáltató csak akkor mentesül a szavatosság alól, ha ezt a vélelmet megdönti, vagyis bizonyítja, hogy a termék hibája a Vásárló részére történő átadást követően keletkezett. Amennyiben a Szolgáltató bizonyítani tudja, hogy a hiba oka a Vásárlónak felróható okból keletkezett, nem köteles Vásárló által támasztott szavatossági igénynek helyt adni. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Vásárló köteles bizonyítani, hogy a Vásárló által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

 

Ha Vásárló a szavatossági igényét a terméktől - a megjelölt hiba szempontjából - elkülöníthető része tekintetében érvényesíti, a szavatossági igény a termék egyéb részeire nem minősül érvényesítettnek.

 

6.2.       Termékszavatosság

 

A termék (ingó dolog) hibája esetén a fogyasztónak minősülő vásárló – választása szerint – a 6.1. pontban meghatározott jogot vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

 

Vásárlót azonban nem illeti meg az a jog, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan érvényesítsen. Termékszavatossági igény eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét Vásárló a gyártóval szemben érvényesítheti.

 

Termékszavatossági igényként Vásárló kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Vásárlónak kell bizonyítania.

 

Egy termék akkor minősül hibásnak, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

 

Termékszavatossági igényét Vásárló a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. A Vásárló a hiba felfedezése után késedelem nélkül köteles a hibát a gyártóval közölni. A hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt hibát késedelem nélkül közöltnek kell tekinteni. A közlés késedelméből eredő kárért a fogyasztó felelős.

 

Vásárló termékszavatossági igényét az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával (Szolgáltató) szemben gyakorolhatja.

 

A gyártó, forgalmazó (Szolgáltató) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

 

-          a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy

-          a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy

-          a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

 

A gyártónak, forgalmazónak (Szolgáltató) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

 

6.3.       Jótállás

 

Szolgáltató nem értékesít olyan terméket, amely az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet hatálya alá tartozna.

 

6.4.       Szavatossági igények érvényesítése

 

Szavatossági igényeit Vásárló érvényesítheti:


Házhozszállítás esetén:

Név: Huszár Nelli

Telefon: +36-1-451-10-88

E-mail: info@cewe.hu


Személyes átvétel esetén az adott átvételi pontban/üzletben.

 

7.                  Jogérvényesítési lehetőségek

 

7.1.       Panaszügyintézés helye, ideje, módja

 

Vásárló a termékkel vagy a Szolgáltató tevékenységével kapcsolatos fogyasztói kifogásait a következő elérhetőségeken terjesztheti elő:

 

Levelezési cím: CEWE M.o. Kft. 1135 Budapest 

Telefonszám:+36-1-451-10-88                           

E-mail:info@cewe.hu      

Panaszügyintézés lehetőségeinek ismertetése:

- Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság:

Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.

Levelezési cím: 1428 Budapest, PF: 20.

Központi telefonszám: +36 1 459 4800

Faxszám: +36 1 210 4677

 

- A területileg illetékes Területi Főfelügyelőség elérhetőségei:

Területi Főfelügyelőség neve: Budapest Főváros Kormányhivatala Műszaki, Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály, Fogyasztóvédelmi Osztály

Területi Főfelügyelőség székhelyének postai címe: 1364 Budapest, Pf.: 144.

Területi Főfelügyelőség telefonszáma: +36-1 450-2598

Területi Főfelügyelőség e-mail címe: fogyved_kmf_budapest@nfh.hu

                                   

 

Szolgáltató a szóbeli panaszt, amennyiben arra lehetősége van, azonnal orvosolja. Ha a szóbeli panasz azonnali orvoslására nincs lehetőség, a panasz jellegéből adódóan, vagy ha a Vásárló a panasz kezelésével nem ért egyet, akkor a Szolgáltató a panaszról jegyzőkönyvet vesz fel, melyet öt évig, a panaszra tett érdemi válaszával együtt köteles megőrizni.

 

Szolgáltató a jegyzőkönyv egy példányát személyesen közölt (üzlethelyiségben) szóbeli panasz esetén helyben a Vásárlónak átadni, vagy ha ez nem lehetséges, akkor az alább részletezett írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint köteles eljárni;

 

Szolgáltató a telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési szolgáltatás felhasználásával közölt szóbeli panasz esetén a Vásárlónak legkésőbb az érdemi válasszal egyidejűleg megküldi a jegyzőkönyv másolati példányát.

 

Minden egyéb esetben a Szolgáltató az írásbeli panaszra vonatkozó szabályok szerint jár el.

 

A telefonon, vagy más hírközlési eszköz segítségével rögzített panaszt a Szolgáltató egyedi azonosítóval látja el, mely a későbbiekben egyszerűsíti a panasz visszakeresését.

 

Szolgáltató a hozzá írásban érkezett panaszt 30 napon belül érdemben megválaszolja. Az intézkedés jelen szerződés értelmében a postára adást jelenti.

 

A panasz elutasítása esetén Szolgáltató az elutasítás indokáról tájékoztatja a Vásárlót.

 

 

7.2.            Egyéb jogérvényesítési lehetőségek

 

Amennyiben Szolgáltató és Vásárló között esetlegesen fennálló fogyasztói jogvita Szolgáltatóval való tárgyalások során nem rendeződik, milyen jogérvényesítési lehetőségek állnak nyitva Vásárló számára:

 

          - Panasztétel a fogyasztóvédelmi hatóságnál,

                        - Békéltető testület eljárásának kezdeményezése

        A szolgáltató székhelye szerinti békéltető testület elérhetőségei:    

Budapesti Békéltető Testület

Cím: 1016 Budapest, Krisztina krt. 99.

Telefon: 06-1-488-2131

Fax: 06-1-488-2186

E-mail: bekelteto.testulet@bkik.hu

 

          - Bírósági eljárás kezdeményezése.

 

Békéltető Testületre vonatkozó szabályok alkalmazásában fogyasztónak minősül a külön törvény szerinti civil szervezet, egyház, társasház, lakásszövetkezet, mikro-, kis- és középvállalkozás is, aki árut vesz, rendel, kap, használ, igénybe vesz, vagy az áruval kapcsolatos kereskedelmi kommunikáció, ajánlat címzettje.


2016. február 15-én az EU Bizottsága egy új, bíróságon kívüli vitarendezési platformot
indított. A platform lehetővé teszi a fogyasztók számára internetes vásárlással kapcsolatos
vitáik gyors, bíróság nélkül történő rendezését. Az Online vitarendezési platform itt érhető el:
http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Megkeresését az info@cewe.hu email címen várjuk.

 

 8.                  Az Általános Szerződési Feltételek egyoldalú módosítása

 

Szolgáltató jogosult jelen Általános Szerződési Feltételeket a Vásárlók Honlapon történő előzetes tájékoztatása mellett, egyoldalúan is módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően a Honlap első használata alkalmával válnak hatályossá Vásárlóval szemben, azokat a módosítást követően leadott megrendelésekre kell alkalmazni.

 

9.                  Tulajdonjog fenntartása

 

A vételár teljes kifizetéséig a termék a Szolgáltató tulajdonában marad. Ha a termék a vételár teljes kifizetését megelőzően mégis – bármely okból – a Vásárló birtokába kerül, felelősséggel tartozik a Szolgáltató irányába mindazon károk tekintetében, amelyek megtérítésére senkit nem lehet kötelezni.

 

10.              Felhasználás további feltételei

 

10.1.   Felelősség

 

Vásárló a Honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan okozott, továbbá az emberi életet, testi épséget vagy egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.

 

Szolgáltató kizár minden felelősséget a Honlap használói által tanúsított magatartásért. Vásárló köteles gondoskodni arról, hogy a Honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat se közvetlenül, se közvetett módon ne sértse. Vásárló teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért, Szolgáltató ilyen esetben teljes mértékben együttműködik az eljáró hatóságokkal a jogsértések felderítése végett.

 

A Vásárlók által a Honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni.

 

A szolgáltatás oldalai olyan kapcsolódási pontokat (linkeket) tartalmazhatnak, amelyek más szolgáltatók oldalaira vezetnek. E szolgáltatók adatvédelmi gyakorlatáért és más tevékenységéért Szolgáltató nem vállal felelősséget.

 

Az Internet globális jellege miatt Vásárló elfogadja, hogy a Honlap használata során a vonatkozó nemzeti jogszabályok rendelkezéseit is figyelembe köteles eljárni. Amennyiben a Honlap használatával összefüggő bármely tevékenység a Vásárló államának joga szerint nem megengedett, a használatért kizárólag Vásárlót terheli a felelősség.

 

Amennyiben a Vásárló a Honlapon kifogásolható tartalmat észlel, köteles azt haladéktalanul jelezni a Szolgáltatónak. Ha a Szolgáltató jóhiszemű eljárása során a jelzést megalapozottnak találja, jogosult az információ haladéktalan törlésére vagy annak módosítására.

 

Szolgáltató és Vásárló között a jelen Általános Szerződési Feltételek alapján létrejött megállapodás megszűnik, ha a Vásárló törli a regisztrációját, vagy ha a Szolgáltató törli a Vásárló regisztrációját.

 

10.2.   Szerzői jogok

 

A Honlap egésze, annak grafikus elemei, szövege és technikai megoldásai, és a Szolgáltatás elemei szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog (így különösen védjegyoltalom) alatt állnak. Szolgáltató a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított Vásárlója a Honlapon, valamint a Honlapon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a Honlap felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást).

 

A Honlap tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

 

A jelen ÁSZF-ben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, a Honlap használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot Vásárlónak a Honlapon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására. A Honlap rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.

 

A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának minden elemére, különös tekintettel a www.cewe.hu domain nevére, az ehhez tartozó aldomainekre, a Szolgáltató által foglalt minden más domainnévre, annak aloldalakra, valamint az internetes reklámfelületeire. Tilos minden olyan tevékenység, amely a Szolgáltató adatbázisának kilistázására, rendszerezésére, archiválására, feltörésére (hack), forráskódjainak visszafejtésére irányul, kivéve, ha erre a Szolgáltató külön engedélyt ad.

 

Külön megállapodás, vagy az erre a célra szolgáló szolgáltatás igénybevétele nélkül tilos a Szolgáltató által rendelkezésre bocsátott felület, illetve keresőmotorok megkerülésével a Szolgáltató adatbázisát módosítani, lemásolni, abban új adatokat elhelyezni, vagy meglévő adatokat felülírni.

 

A Szolgáltatás igénybevételével Vásárló elfogadja, hogy a Szolgáltató a Szolgáltatás igénybevétele során a Vásárló által feltöltött adatokat a vonatkozó Adatvédelmi Tájékoztató keretei között bármikor és bárhol, korlátozás és külön díj fizetése nélkül felhasználhatja.

 

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2014.06.13

Jelen dokumentum letölthető változata a következő linkre kattintva érhető el:


Szállítási feltételekA Megrendelés szállítása a weboldalon rögzített feltételek szerint történik (minden termék információs lapján feltüntetett szállítási határidőknek megfelelően), amennyiben a Megrendelő és a Cewe Magyarország Kft. eltérően nem állapodott meg. A Cewe Magyarország Kft. részteljesítésre jogosult. A Cewe Magyarország Kft. szállítási késedelme nem jogosítja kártérítésre a Megrendelőt, kivéve a Cewe Magyarország Kft. súlyos gondatlanságának vagy szándékosságának esetét. Helyben történő átvételben való megállapodás esetén a Megrendelő az Árut annak elkészítését követően az általa megjelölt értékesítési helyen veszi át. A Cewe Magyarország Kft. megőrzésre – az átvételre való figyelmeztetést követően – csak három (3) hónapig köteles. Az áru postai elküldésében való megállapodás esetében a megrendelt Árura vonatkozó kárveszély az elküldéssel száll át a Megrendelőre. Az elküldés időpontja a megrendelt Árunak a szállításhoz meghatározott szállítóvállalkozás vagy szállítóeszköz részére való átadása. Ez irányadó az Áru megsérülésére és átcsomagolására is. Amennyiben a Megrendelő nem igényel különleges szállítást, és nem kötelezi magát az ezzel járó többletköltségek viselésére, a Cewe Magyarország Kft. határozza meg a szállítás útvonalát és módját.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tipp: Külön rendelésben adja le a 10, illetve 15 napnál rövidebb szállítási határidővel rendelkező termékeket, ha azokat a hozzájuk tartozó rövidebb szállítási határidőn belül szeretné megkapni.
Ebben az esetben a megrendelések értéke nem összevonandó és a szállítási költség az adott rendelés értékének megfelelően alakul!


Az egyes termékekhez tartozó konkrét szállítási határidőket minden termékoldalon feltüntettük. A feltüntetett határidők a maximális átfutási határidőket jelölik, de általában 2-3 munkanappal rövidebben teljesítjük megrendelését. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GLS Futárszolgálat szállítja házhoz munkaidőben H-P 8:00- 17:00 óra között.

GLS Futárszolgálat költségei:


 • Utánvétes fizetési móddal, GLS Futárszolgálattal a kiszállítás költsége: bruttó 599 Ft, utánvét esetén 699 Ft !
 • Bruttó 12000 Ft rendelési érték felett az ország egész területén INGYENES A KISZÁLLÍTÁS!

Bejelentkezés, regisztráció


A foto.hu-n teljesen szabadon, előzetes belépés, vagy regisztráció nélkül böngészhetsz, szerkeszthetsz bármilyen terméket.

Az egyszerű megrendelés érdekében csak a rendelés véglegesítésekor kell megadnod adataidat, vagy belépned már meglévő regisztrációddal.Ha mégis szeretnél előzetesen bejelentkezni, adatot módosítani vagy regisztrálni akkor kattints a választott termékkör bejelentkező gombjára.

Átvételi lehetőségek
-Házhoz szállítással, GLS Futárszolgálattal ( munkanapokonH-P 8:00- 17:00 óra között)

Költségek:

--Futárszolgálat költségei: Utánvétes fizetéssel, GLS Futárszolgálattal a kiszállítás költsége: bruttó 599 Ft, utánvét esetén 699 Ft!
Bruttó 12000 Ft rendelési érték felett az ország egész területén INGYENES A KISZÁLLÍTÁS

GYIK                                                          

Hogyan tudom a rendelésemet átvenni?

A rendeléseket a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz munkaidőben H-P 8:00- 17:00 óra között.
GLS házhoz szállítás díja 599 Ft, utánvétes fizetés esetén 699 Ft!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Milyen minőségű képek szükségesek a fotókidolgozáshoz, vagy fényképes ajándéktárgy rendeléshez?
Sokféle szempont alapján lehet meghatározni, hogy valójában mi legyen az elvárt minimum minősége egy digitális képnek az adott kidolgozási módban. Hogy ezt a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban megtudja, a képek feltöltésekor, illetve a szerkesztőkben történő alkalmazásakor azonnali információt adunk Önnek (színes minőségjelző ikonokkal) az adott kép minőségéről, illetve alkalmazhatóságáról.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Milyen módon adhatok le rendelést fényképkidolgozásra, illetve fényképes ajándéktárgy elkészítésére?
Kizárólag a www.foto.hu weboldalon online módon leadott, illetve a letölthető rendelőszoftverben elkészített és szintén online módon leadott rendeléseket tudunk fogadni és teljesíteni. Minden beérkező megrendelést mi is kizárólag írásban igazolunk vissza.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mit értünk automata képkorrekción?
A képeket kétféle előhívási mód esetén (1. Képelőhívás prémium papírra, 2. Képkidolgozás normál papírra) automata rendszerrel dolgozzuk ki, melynek lényege, hogy a rendszer lefuttat egy automata korrekciót, mely 80%-ban kiszűri a vörösszem hatást és javítja a kontrasztokat, illetve számos más egyéb automata optimalizálást is végez (fényhatások, színegyensúly stb.). A képek prémium minőségű Fuji papírra készülnek, mind fényes, mind pedig matt felület esetén.
Fotószerkesztő programmal (pl: Photoshop) szerkesztett, illetve módosított fényképeket
nem javasoljuk ebben az előhívási módban megrendelni, mert az automata korrekció eltérítheti az optimális egyensúlyokat és az ebből eredő problémákért felelősséget vállalni nem tudunk.
Természetesen, ezt az automata képkorrekciót a képek feltöltésekor, a rendelőfelületen lehetősége van kikapcsolni, viszont így, az Ön által készített beállítások alapján készülnek el képei, mindenféle automata optimalizálás, illetve szűrés nélkül, az alábbiak szerint::
 • Ebben az esetben hasonlít a kép legjobban a kalibrált monitoron láthatóval. Soha nem lesz ugyanolyan, mert a monitor által használt színprofil és az általunk használt nem egyforma.
 • Bizonyos beállítások ebben az esetben is érvényesülnek (élesség, kontraszt, telítettség stb.)
 • Fotókönyv, ajándéktárgyak esetében a RIP-en lévő színprofil is beleszól a színekbe.
 • Bekapcsolt optimalizálásnál beavatkozik a program a bőrszínnél, a vegetációnál, valamint a víz meg az ég kék színénél. A sötét részeket optimalizálja, részletesebbé teszi a képeket.
 • A megrendelő módosításai valamilyen képmódosító programmal (pl. Photoshop) és az automata optimalizálás találkozása általában nem szerencsés.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mi is az a CEWE FOTÓKÖNYV?
Egy nyomdai, illetve kötészeti eljárással készített, képes fotóalbum, melybe az Ön által összeválogatott digitális fényképek kerülnek, amelyet a weboldalunkról INGYENESEN LETÖLTHETŐ SZOFTVERREL SZERKESZTHET. Rengeteg, a szerkesztőben megtalálható kész dizájnelemet és képelrendezési megoldást kínálunk Önnek segítségül a fotókönyv készítéséhez. Ezen kívül különböző kivitelű borítók közül is választhat (puha műbőr, fényes kemény karton, lágy karton, elegáns vászon). Számos méretben (kis füzettől az XXL-ig) és formátumban (négyzet, álló, fekvő) és ezen felül különböző oldalszámú (26-tól 130 oldalig) kivitelben, teljesen egyedileg szerkesztheti meg egyedi fotókönyvét. Választhat matt, vagy fényes papírra nyomtatott, de akár fényes fotópapírra, hagyományos előhívási eljárással készített papírtípusok közül. Tetszőlegesen meg is tudja szövegezni az albumban található képeket.
Ezzel a termékkel megalkothatja legszebb emlékeinek albumát, vagy egy igazán egyedi és felejthetetlen ajándékot bármilyen neves alkalomra.
Nem utolsó sorban, legjobb digitális fotóit biztonságos módon tárolhatja el CEWE fotókönyvben, mely a könyvtárában is méltó helyen elhelyezhető, gyönyörű könyv kivitelben, hosszútávon őrzi meg legszebb emlékeit.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KörnyezetvédelemA fenntartható fejlődés egyik feltétele, hogy a vállalatok progresszíven kevesebb környezetkárosítást okozzanak, amit a fogyasztók is egyre nagyobb számban igényelnek. A Cewe Magyarország Kft. kötelességének érzi, hogy a környezetvédelem érdekében, törekedjen az alacsony szintű környezetterhelésre mind a feldolgozott termékek alapanyagainál, mind pedig az előállított késztermékek csomagolásánál és ugyanezt várjuk el együttműködő partnereinktől is. Ennek értelmében szigorúan betartjuk a szelektív hulladékgazdálkodás előírásait, a vegyszert igénylő folyamatok teljesen zárt rendszerű alkalmazását. A fejlett gyártástechnológiáknak köszönhetően minimális a selejt képződés, illetve a hulladékelszállítás folyamata is a szükséges biztonsági előírások maximális betartása mellett, az erre szakosodott, speciális hulladékkezelő szolgáltatóval történik, így teljesen zárt rendszerben kerülnek elszállításra és újrahasznosításra a képződő hulladékok. A gyártás során felhasznált papír alapanyagok, kivétel nélkül, felelősségteljes erdőgazdálkodásból eredő fatermelésből származnak.


                                                      

Superbrands

Számunkra a legfontosabb szempont, hogy Megrendelőink mindig megbízható és garantált minőséget kapjanak megrendeléseik alkalmával. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk ennek betartására, így együttműködő Partnereink kiválasztásánál is ez a legfontosabb szempont. Hogy ezt garantálni tudjuk, kiemelt gyártó partnerünkként a CEWE Magyarország Kft-vel, illetve kiemelt logisztikai szolgáltatónkként a GLS Hungary Kft-vel működünk együtt. Átadóhelyeink kiválasztása esetén is kiemelt szempont, hogy igényes környezetet biztosítsunk, ahol Megrendelőink minőségi környezetben, kényelmes megközelítéssel vehetik át csomagjaikat. 

A CEWE FOTÓKÖNYV és a szerkesztő szoftvere számos magas rangú díjat kapott különböző európai szakmai zsűriktől. Ezek közül néhányat kiemelve az alábbiakban tekinthet meg, melyeket CEWE FOTÓKÖNYVEK forgalmazása révén, tulajdonképpen mi is büszkén képviselhetünk. 

A CEWE FOTÓKÖNYV 2012 -ben és 2013-ban is elnyerte a Superbrands címet!


Magas európai kitüntetés - A CEWE FOTÓKÖNYV a „Best Photo Service“ kategóriában kétszer is megnyerte a 2008-as TIPA díjat (Technical Imaging Press Association). A 32 európai szaklap főszerkesztőiből és reprezánsaiból álló zsűri a CEWE FOTÓKÖNYVET az elmúlt hónapokban, a fotópiacon okozott jelentős hatása alapján a fotószolgáltatások vezető termékeként jellemezte. CeWe Color a termékcsoport innovációs előfutára. Idén több mint 3 millió CEWE FOTÓKÖNYV készítését tervezik Európa szerte.

Superbrands

A CEWE FOTÓKÖNYV 2012-ben, 2013-ban, és 2014-ben is elnyerte a Superbrands címet!


Plus-X díj a CEWE FOTÓKÖNYVNEK - A magas minőségért és az egyszerű kezelhetőségért - Európa legjobb fotókönyve
A CEWE Fotóvilág szoftver segítségével egyszerűen és gyorsan létre lehet hozni egy kiváló minőségű  digitálisan kinyomtatott masszív, akár kemény borítós CEWE FOTÓKÖNYVET. A fényképek ilyen jellegű bemutatása és rendelése akár látványa, akár kézzel foghatósága miatt is rendkívül művészi.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EISA-díj a CEWE FOTÓKÖNYVNEK - Európa legjobb fotókönyve 2009-2010
Újabb európai kitüntetés
- A kiváló minőségű CEWE FOTÓKÖNYV 2009-ben elnyerte a European Imaging and Sound Association (EISA) díját. Minek köszönheti mindezt? A kis méretű CEWE fotófüzettől kezdve egészen a nagy méretig, mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő CEWE FOTÓKÖNYVET. Az egyedülálló borító és dizájn, valamint a fotópapírra történő nyomtatási lehetőség garantálják a CEWE FOTÓKÖNYV prémium minőségét.   Az ingyenesen letölthető szoftver segítségével akár 3 perc alatt fotókönyvbe rendezheti legkedvesebb képeit. A CEWE FOTÓKÖNYVET saját képére formálhatja a számos elrendezési és dizájnelem segítségével
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A CEWE FOTÓKÖNYV a TIPA zsűri szerint minőségével, változatosságával és összeállításának egyszerűségével tűnik ki. Az új piac nem csak a kép- és képkezelés piacára van komoly hatással, hanem a felhasználó számára ad egyedülálló lehetőséget értékes emlékeinek személyes kötetbe való gyűjtésére. A CEWE FOTÓKÖNYV mellett szól a méretek, hátterek és kiegészítő szolgáltatások hatalmas választéka is. A honlapunkról ingyenesen letölthető, rengeteg lehetőséget rejtő ingyenes szoftverrel gyorsan összeállítható a kiváló minőségű CEWE FOTÓKÖNYV. A zsűri tagjai az ár- érték arányt is nagyon jónak találták..


     


A szoftver átlátható, használata rövid időn belül elsajátítható. A rengeteg elrendezési javaslat mellett bőven hagy teret az egyéni ötletek megvalósítására is. Ezen kívül a program rengeteg lehetőséget nyújt a képek szerkesztésére is. .

 

A zsűri véleménye alapján külön érdemes kiemelni:

 

 • A szoftver egyszerű alkalmazását
 • Kiváló nyomtatási minőséget
 • Professzionális kötészetet
 • A méretek hatalmas választékát 
 • A választható színek mennyiségét 
 • A borítók széles választékát 

 

„Nagyon örülök, hogy a 2008-as TIPA díjjal az egyik legrangosabb elismerést kaptuk meg, amellyel a kép- és képkezelés piacának résztvevőit díjazzák.“ mondta Dr. Reiner Fageth, a CeWe Color Csoport kutatás és fejlesztési területért felelős, elöljárósági tagja. „A díj ezenkívül kitűnő ösztönzés a felhasználó és a kereskedelem számára, hogy a CEWE FOTÓKÖNYV számtalan lehetőségét még jobban kiaknázza. A mi számunkra pedig kötelezettséget jelent, hogy továbbra is első osztályú termékekkel lássuk el a fotószolgáltatások piacát.

Rendelés állapota


                              Megrendelésed státuszáról mindig aktuális információt kaphatsz, ha az alábbi "Rendelés állapota" ikonra kattintasz. Így folyamatosan nyomon követheted, hogy éppen hol tart a rendelésed (a gyártásban, vagy már a logisztikában) és ennek megfelelően számíthatsz rá, hogy a rendelt terméket mikor kaphatod kézhez.
(Felhívjuk figyelmed, hogy a Professzionális fotókidolgozás és a kreatív termékek nem szerepelnek ebben a státuszjelentésben!)

Ezzel a szolgáltatásunkkal nem csak friss információt kapsz a rendelésed állapotáról, de időt és költséget is megtakarítasz , hiszen nem szükséges telefonon érdeklődnöd, hanem elegendő bejelentkezni és a nap 24 órájában megtekintheted az online frissülő állapotjelentést!

Bízunk benne, hogy ezzel a kényelmes szolgáltatásunkkal hozzá tudunk járulni a megelégedettségedhez!


                                        

Fotókidolgozási módok


Mindenki igényeit maximálisan kielégítő fotókidolgozási lehetőségeket kínálunk az alkalmi fotósoktól a profi fényképészekig, mindezt kiváló minőségben.
A különböző fotókidolgozási módok részleteit az alábbiakban tekintheti át részletesen és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.


Az oldalunkon az automata fényképkidolgozási módok (Képelőhívás prémium papírra, Képkidolgozás normál papírra) JAVA szoftvert igényelnek a képek feltöltéséhez!
Amennyiben számítógépén még nincsen telepítve JAVA szoftver, a képfeltöltő indításakor automatikusan felajánlja a rendszer, melyet engedélyeznie kell és ezután könnyedén letöltődik.


Fotókidolgozási módok a Foto.hu kínálatában:


1. Képelőhívás prémium papírra
2. Képkidolgozás normál papírra


1. Képelőhívás prémium papírra:

A képeket automata rendszerrel dolgozzuk ki, melynek lényege, hogy a rendszer lefuttat egy automata korrekciót, mely 80%-ban kiszűri a vörös szem hatást és javítja a kontrasztokat, illetve számos más egyéb automata optimalizálást is végez (fényhatások, színegyensúly stb.). A képek prémium minőségű Fuji papírra készülnek, mind fényes, mind pedig matt felület esetén.Online rendelés esetén kizárólag fényes papír választható! Amennyiben matt felületű papíron szeretné látni képeit kérjük töltse le ingyenes rendelő szoftverünket amelyben fényes és matt lehetőségek közül választhat.

Képméret arány 

 • digitális előhívási méretek (9x12, 10x13, 11x15, 13x17, 15x20, 20x27)
 • Digitális fényképezője általában 3:4 képméretarányban készíti és tárolja képadatait. A felsorolt méretek ebben az esetben helytállóak. Az ismert papírformátumok (pl. 9x13,10x15,13x18) 2:3 arányúak.Amennyiben ilyen méreteket szeretne előhívatni állítsa fényképezőgépét 2:3 méretarányra. 
 • ebben az előhívási módban papírképei az eredeti képaránynak megfelelően kerülnek kidolgozásra. (Pl.: 9-es, 10-es, 11-es, 13-as, stb. ezek a fix méretek, a hosszméretek a kép méretarányának megfelelően módosulnak.)


Fotószerkesztő programmal (pl: Photoshop) szerkesztett, illetve módosított fényképeket nem javasoljuk ebben az előhívási módban megrendelni, mert az automata korrekció eltérítheti az optimális egyensúlyokat és az ebből eredő problémákért felelősséget vállalni nem tudunk.
Természetesen, ezt az automata képkorrekciót a képek feltöltésekor, a rendelőfelületen lehetősége van kikapcsolni, így az Ön által készített beállítások alapján készülnek el képei, mindenféle automata optimalizálás, illetve szűrés nélkül, az alábbiak szerint:

 • Ebben az esetben hasonlít a kép legjobban a kalibrált monitoron láthatóval. Soha nem lesz ugyanolyan, mert a monitor által használt színprofil és az általunk használt nem egyforma.
 • Bizonyos beállítások ebben az esetben is érvényesülnek (élesség, kontraszt, telítettség stb.)
 • Fotókönyv, ajándéktárgyak esetében a RIP-en lévő színprofil is beleszól a színekbe.
 • Bekapcsolt optimalizálásnál beavatkozik a program a bőrszínnél, a vegetációnál, valamint a víz meg az ég kék színénél. A sötét részeket optimalizálja, részletesebbé teszi a képeket.
 • A megrendelő módosításai valamilyen képmódosító programmal (pl. Photoshop) és a az automata optimalizálás találkozása általában nem szerencsés.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Képkidolgozás normál papírra:

A képeket ennél a fotókidolgozási módnál szintén automata rendszerrel dolgozzuk ki, melynek lényege, hogy a rendszer lefuttat egy automata korrekciót, mely 80%-ban kiszűri a vörös szem hatást és javítja a kontrasztokat, illetve számos más egyéb automata optimalizálást is végez (fényhatások, színegyensúly stb.). A képkorrekció a rendelőfelületen kikapcsolható. A képek kitűnő minőségű fényes fotópapírra készülnek. Ez a fénykép kidolgozási mód abban különbözik a prémium papíros fotókidolgozástól, hogy szűkebb az előhívási méretválaszték, viszont cserébe, mindig vonzó AKCIÓS árakat kínál Önnek.

 • digitális előhívási méretek (9x12, 10x13, 11x15). Digitális fényképezője általában 3:4 képméretarányban készíti és tárolja képadatait. A felsorolt méretek ebben az esetben helytállóak. Az ismert papírformátumok (pl. 9x13,10x15,) 2:3 arányúak.Amennyiben ilyen méreteket szeretne előhívatni állítsa fényképezőgépét 2:3 méretarányra. 
 • ebben az előhívási módban papírképei az eredeti képaránynak megfelelően kerülnek kidolgozásra. (Pl.: 9-es, 10-es, 11-es, ezek a fix méretek, a hosszméretek a kép méretarányának megfelelően módosulnak.)


Fotószerkesztő programmal (pl: Photoshop) szerkesztett, illetve módosított fényképeket nem javasoljuk ebben az előhívási módban megrendelni, mert az automata korrekció eltérítheti az optimális egyensúlyokat és az ebből eredő problémákért felelősséget vállalni nem tudunk.
Természetesen, ezt az automata képkorrekciót a képek feltöltésekor, a rendelőfelületen lehetősége van kikapcsolni, viszont így, az Ön által készített beállítások alapján készülnek el képei, mindenféle automata optimalizálás, illetve szűrés nélkül, az alábbiak szerint:

 • Ebben az esetben hasonlít a kép legjobban a kalibrált monitoron láthatóval. Soha nem lesz ugyanolyan, mert a monitor által használt színprofil és az általunk használt nem egyforma.
 • Bizonyos beállítások ebben az esetben is érvényesülnek (élesség, kontraszt, telítettség stb.)
 • Fotókönyv, ajándéktárgyak esetében a RIP-en lévő színprofil is beleszól a színekbe.
 • Bekapcsolt optimalizálásnál beavatkozik a program a bőrszínnél, a vegetációnál, valamint a víz meg az ég kék színénél. A sötét részeket optimalizálja, részletesebbé teszi a képeket.
 • A megrendelő módosításai valamilyen képmódosító programmal (pl. Photoshop) és a az automata optimalizálás találkozása általában nem szerencsés.CEWE FOTÓKÖNYV segédMi is az a CEWE FOTÓKÖNYV?Egy nyomdai, illetve kötészeti eljárással készített, képes fotóalbum, melybe az Ön által összeválogatott digitális fényképek kerülnek, amelyet a weboldalunkról INGYENESEN LETÖLTHETŐ SZOFTVERREL, VAGY AZ ONLINE SZERKESZTŐVEL SZERKESZTHET. Rengeteg, a szerkesztőben megtalálható kész dizájnelemet és képelrendezési megoldást kínálunk Önnek segítségül a fotókönyv készítéséhez. Ezen kívül különböző kivitelű borítók közül is választhat (puha műbőr, fényes kemény karton, lágy karton, elegáns vászon). Számos méretben (kis füzettől az XXL-ig) és formátumban (négyzet, álló, fekvő) és ezen felül különböző oldalszámú (26-tól 130 oldalig) kivitelben, teljesen egyedileg szerkesztheti meg egyedi fotókönyvét. Választhat matt, vagy fényes papírra nyomtatott, de akár fényes fotópapírra, hagyományos előhívási eljárással készített papírtípusok közül. Tetszőlegesen meg is tudja szövegezni az albumban található képeket.
Ezzel a termékkel megalkothatja legszebb emlékeinek albumát, vagy egy igazán egyedi és felejthetetlen ajándékot bármilyen neves alkalomra.

Nem utolsó sorban, legjobb digitális fotóit biztonságos módon tárolhatja el CEWE fotókönyvben, mely a könyvtárában is méltó helyen elhelyezhető,
gyönyörű könyv kivitelben, hosszútávon őrzi meg legszebb emlékeit.

Az Ön elégedettsége CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL, a legfontosabb dolog számunkra!


Ezért minden CEWE FOTÓKÖNYVRE 100% -os elégedettségi garanciát vállalunk. Amennyiben Ön elégedetlen CEWE FOTÓKÖNYVÉVEL, jelezze azt az ügyfélszolgálatunkon az átvételtől számítva 6 héten belül és jogos reklamáció esetén díjmentesen újragyártjuk, vagy visszatérítjük az árát.


Mi garantáljuk a kiváló minőséget és szolgáltatást.


CEWE Fotókönyv szerkesztési segédlet:

1. lépés

   
Így működik - 1. lépés 

Indítsa el a megrendelőszoftvert, válassza ki a kívánt CEWE FOTÓKÖNYV méretet. Ezután automatikusan elindul a CEWE FOTÓKÖNYV asszisztens...

 A program elindításához kattintson duplán a  »CEWE FOTÓKÖNYVEM« ikonra. A kezdőlap megjelenése után válassza ki a kívánt fotókönyv fajtát majd kattintson a  »megrendelés« gombra. Ekkor megjelenik a CEWE FOTÓKÖNYV asszisztens, amely opcionálisan alkalmazható: ha Ön tapasztalt CEWE FOTÓKÖNYV készítő, természetesen az asszisztens segítsége nélkül is dolgozhat. Az első lépéseket mindenesetre megkönnyíti, ha segítségül hívja, hiszen néhány kattintással optimális javaslatokat ad CEWE FOTÓKÖNYVÉNEK kialakításához. A javaslatokat bármikor átdolgozhatja és a könyvet ízlése szerint alakíthatja.

 

 2. lépés

   
Így működik - 2. lépés  

Egy rövid, bevezető információ után a CEWE FOTÓKÖNYV asszisztens felajánlja, hogy képeit a "drag&drop" módszerrel válassza ki...

 Olvassa el a CEWE FOTÓKÖNYV asszisztensről szóló rövid tájékoztatót, majd kattintson »tovább« gombra. A fotókönyv összeállításának elkezdéséhez kattintson a »fotókönyv megrendelése» ikonra, ami a »képek« részhez vezet. Válassza ki a bal oldalról a kívánt mappát, jelölje ki és lenyomva tartott jobb egérgomb mellett (»Drag & Drop«) húzza át a jobboldali részre.


 3. lépés

   
Így működik - 3. lépés  

A kiválasztott képeket a CEWE FOTÓKÖNYV asszisztens egy intelligens algoritmus alapján elrendezi CEWE FOTÓKÖNYVÉBEN...

 Válassza ki a CEWE FOTÓKÖNYVBE kerülő képeket, majd kattintson a »létrehoz« gombra és az asszisztens rövid idő elteltével elkészíti CEWE FOTÓKÖNYVÉHEZ készített elrendezési javaslatát.

 

 
4. lépés

   
Így működik - 4. lépés  

A CEWE FOTÓKÖNYV asszisztens minden javaslatát megváltoztathatja igényei és ötletei alapján ...

 CEWE FOTÓKÖNYVE megjelenik a szerkesztőben. Az oldalakat bármikor módosíthatja: határozza meg Ön a képek elhelyezkedését, az oldalak hátterét, forgassa el a képeket, használja az effekt lehetőségeket vagy egészítse ki a fotókat feliratokkal. Megnézheti az elkészült CEWE FOTÓKÖNYV előnézetét. Amennyiben elégedett az eredménnyel: mentse el CEWE FOTÓKÖNYVÉT  és kattintson a »megrendeléshez« gombra!

 5. lépés

   
Így működik - 5. lépés  

Ellenőrizze megrendelését, majd válasszon a "CD-írása" és az "Online megrendelés" között...

 Ellenőrizze még egyszer megrendelését és ha mindent rendben talál, válasszon a megrendelési módok közül: »megrendelés CD-re írása» vagy »Online megrendelés», majd kezdje el a megrendelést. Miután megjelent a megrendelési asszisztens, töltse ki az adatait és kattintson a »tovább« gombra. Néhány nap múlva már kézben is tarthatja saját összeállítású CEWE FOTÓKÖNYVÉT!Fotókönyv utánrendelés, megosztás

Cewe fotókönyv utánrendelés, megosztás

Nagyon tetszik a megrendelt CEWE FOTÓKÖNYVED és szeretnél újabb példányokat rendelni belőle, vagy ismerőseid számára is készítenél belőlük? Megoldható! Megmutatjuk hogyan kell!


UTÁNRENDELÉS, MEGOSZTÁS

 

 1. Kattints az UTÁNRENDELÉS/MEGOSZTÁS gombra.
 2. Sikeres bejelentkezést követően azonnal látszanak a korábban már megrendelt CEWE FOTÓKÖNYVEID.
 3. Újra megtekintheted és virtuálisan átlapozhatod, vagy meg is oszthatod ismerőseiddel e-mailben, vagy akár a FACEBOOK-on is.
  A MEGOSZTÁS lehetőségét az adott fotókönyv alatti legördülő menüben kell kiválasztani.
  MEGOSZTÁS esetén másik személynek is van lehetősége a fotókönyvből további példányt rendelnie az ő saját nevében és költségére, ehhez szükséges azonban, hogy a „megrendelés engedélyezése” opciót bejelöld a link generálásakor.
 4. Kizárólag már korábban megrendelt Cewe fotókönyvedet tudod megosztani.
 5. Megrendelt fotókönyveidet 60 napig tároljuk szerverünkön.
 6. Alábbi linkre kattintva megtekintheted, milyen formában jelenik majd meg a megosztott fotókönyv. (Kérjük mindenképpen lapozd végig a végleges megrendelés előtt!)

CEWE MINTAKÖNYV-et itt láthatsz!

Cewe fotókönyv utánrendelés, megosztás