Foto.hu fényképes ajándékok


Válassz a Foto.hu fényképes ajándéktárgyak közül és készítsd el egyszerűen, percek alatt az online szerkesztő segítségével a kívánt fényképes ajándékok terveit. A személyes ajándékok fényképekkel, egyedi sablonokkal és mintákkal is rendelhetőek. A Foto.hu egyedi fényképes ajándéktárgyai, illetve a fényképes ajándéktárgy tervező programjának köszönhetően lehetőséged lesz arra, hogy a saját egyedileg díszített bögrédből kortyolgasd a reggeli teádat.


Az egyedi fényképekkel díszített tárgyak kiváló ajándékok is lehetnek. A dekorációt egy tervezőszoftver segítségével lehet elkészíteni. A megfelelő kép feltöltése után kiválaszthatod a képet körülvevő keretet, így könnyedén tervezhetsz az ajándékozási alkalomnak legjobban megfelelő fényképes ajándéktárgyat például hógömböt, egérpadot vagy akár fényképes kispárnát is. 

Legyen Mikulás, Karácsony születésnap vagy akár névnap, olyan képpel díszítheted a kiválasztott bögrédet, amilyennel csak szeretnéd. A fényképes ajándéktárgy díszítése garantáltan teljesen egyedi lesz. 
Az elkészült fényképes ajándéktárggyal garantáltan sikert arathatsz. A kiválasztott képet a fényképes ajándéktárgyra szublimációs technikával nyomtatjuk, ami garantálja, hogy a kép tartósan rajta is marad.