Fényképes bögre, korsó saját fotóval


Az egyedi fényképes bögre  kiváló ajándék, hiszen a tulajdonosa nap, mint nap kézbe veszi így naponta emlékezteti az ajándékozóra. A személyes fotós bögrével egészen biztosan jól indul a napod mert számtalan alkalomhoz illő sablon közül választhatsz és üzenetet is írhatsz a kedvenc fényképes bögrédre. Kitűnő egyedi ajándék családtagoknak, barátoknak bármilyen alkalomra. Az online fényképes ajándék rendelés csak néhány percet vesz igénybe és rövidesen kezedben is lehet az általad szerkesztett egyedi bögre saját fotóval.
A fényképes egyedi bögrék azért lesznek nagyszerű ajándéktárgyak, mert nagyon sokat használjuk őket. Akár magunknak szeretnénk egy teljesen egyedi használati eszközt, akár egy barátunkat vagy rokonunkat szeretnénk meglepni egy teljesen egyedi fényképes ajándékkal egészen biztosan jól választunk, ha a fényképes bögre mellett döntünk. 
A fényképes egyedi bögrék között találhatunk fényképpel díszíthető egyszerű fehér bögrét, színes belsejű és színes fülű fényképes bögrét. 
Rendelhetünk mágikus fényképes bögrét, amelyen csak akkor bukkan elő a fénykép, amikor a bögrébe forró italt töltünk. A fényképes bögre kategóriában találjuk a fényképpel díszíthető söröskorsókat és a fényképes bögrék mellett találkozhatunk a fényképpel dekorált kulacsokkal is.