Fényképes játékok


Személyes kialakítású és egyedi játékok fényképpel a mindennapokra! Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt örömöt szereznek a személyes fényképes játékok ajándékok amelyeket online szerkesztve te tehetsz egyedivé a családi fényképpel és a dizájn a elemekkel. A fényképpel dekorált ajándékokkal nem csak a kisebbeknek szerezhetünk örömet, de egészen biztosan a felnőtteknek is meglepetést okozhatunk.

A fényképes textil plüss mackó minden korosztály kedvence, szinte nincs olyan gyerek, akinek ne lenne egy vagy akár több plüss mackója. Azonban lehet egy plüss mackó még egyedibb és még személyesebb is. Nem kell hozzá más csak egy olyan póló, amelyet egyedi fényképpel díszítettünk, majd a plüss macira adunk.

A fényképes plüss nyuszi fehér pólóját a kedvenc fényképed díszítheti. Az egyedi fényképpel dekorált pólós plüss nyuszi a Húsvét sztárja, de nem csupán ez alkalommal tudjuk ajándékozni! Különböző fényképekkel díszítve, akár egész plüss nyuszi csapatott is adhatunk!

A fényképes plüss szarvas egy karácsonyi kedvenc. Már a megjelenésével a havas tájat idézi, de az egyedi fényképpel díszített pólós plüss szarvas az év bármelyik szakában csodás és mosolyogtató ajándék lehet. Tervezz te is igazán egyedi pólót a plüss szarvasra.

A fényképes plüssállatkás kulcstartó gondoskodik róla, hogy soha ne veszítsd el a kulcscsomódat. A fényképes kulcstartókat négy féle állatmotívum közül választhatod ki: lehet a kulcstartó állatkád lehet egérke, maci, kutyus vagy majom. Dekoráld a kulcstartó állatka pólóját a kedvenc képeddel!

Az egyedi fényképes puzzle kirakása egészen biztosan nagy élmény akár a család tagokkal. akár a barátokkal állunk neki. A 20x30 cm fényképes puzzle segítségével legszebb fényképeiddel játszhatsz izgalmas játékot. Kétféle méretben kapható puzzle játékok (megrendelhető méretek: 20x30 cm és 30x45 cm) gyermeknek és felnőttnek egyaránt élményt okoz!

Az egyedi fényképes játék kártya kiváló ajándék lehet barátainknak, de baráti társaságok vagy klubok  is nagy hasznát vehetik. Szinte minden alkalomra kiváló ajándék, amely garantáltan nagy sikert arat.

A pókerkártya csomag  52 kártyát és 3 jokert tartalmaz és a nemzetközileg ismert és elfogadott képek díszítik. Mégis igazán szemlyre szóló egyedi ajándékká, akkor válik a pókerkártya, amikor egyedi fényképpel díszítjük a lapokat. Az egyedi pókerkártyákat ízléses dobozban ajándékozhatjuk, de akár magunk is tárolhatjuk benne a saját egyéni kártyapaklinkat!