Digitális képkidolgozás online


Elképzelted már mi történne ha adathordozód, amelyen a digitális fényképeidet tárolod megsérül vagy megsemmisül? A foto.hu online digitális fotókidolgozásával kedvező áron, kitűnő minőségben, kényelmesen rendelheted meg legszebb képeidet. Így az emlékeid örökre megmaradnak. Kétféle minőségű papírra történő digitális képkidolgozás közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet. A fotórendelést percek alatt leadhatod egyszerű online fényképrendelő felületünk segítségével. Folyamatos online fotókidolgozási akcióinkkal igyekszünk kedvező árú képkidolgozást biztosítani. A fényképrendelés most még egyszerűbb és gyorsabb a megújult képrendelővel. Fotókidolgozásunkra 100% minőségi garanciát vállalunk.

Fotócsomag rendelés online

290 Ft-tól Fotócsomag rendelés online
Miért ne hívhatnád elő több méretben is legjobb portré fotódat? A fotócsomag rendelés online ideális igazolványképek készítéséhez, pénztárcába, nagyszülőknek ajándékba. Többféle fotócsomag közül választhatsz!

Akrilüveg fotó (10x15cm)

3290 Ft-tól Akrilüveg fotó (10x15cm)
Legszebb digitális felvételedet igazi fotópapírra nyomtatjuk. Majd átlátszó ragasztófóliával akrilüveg mögé ragasztjuk. Az akrilüveg varázslatos csillogást és mélységet ad a fényképnek.


Amennyiben az online digitális fotókidolgozást választod,
akkor nem kell mást tenned, mint megkeresni az előhívásra kiválasztott fotóidat, majd kiválasztanod azt a képméretet, amelyben elő szeretnéd hívatni a fotóidat.

Itt meg kell említenünk, hogy a képméretek mindössze tájékoztató jellegűek! Amennyiben nem a szabványos képarányra állítottad be a kamerádat, vagy esetleg okos telefonról feltöltött képedet szeretnéd kinyomtatni, akkor szem előtt kell tartanod, hogy a digitális képek magassága a kiválasztott képmagasság lesz, de a kinyomtatott illetve az előhívott kép hossza már attól függ, hogy milyen hosszú a feltöltött digitális fénykép hossza. Részletesebben a képméretekről ITT!

Az online digitális, automata fényképkidolgozás online rendszeren keresztül működik. 
Az automata képkorrekciós rendszer korrigálja a vaku okozta piros szemeket, illetve a kép színeit még élethűbbé varázsolja. Az internetre való feltöltés segítségével könnyedén és kényelmesen, akár a karosszékben ülve is feltöltheted, majd előhívathatod a fotóidat. 

A kinyomtatott fotóidat pedig házhoz szállítjuk, így átveheted őket akár otthon, akár az irodában. Az ingyenes házhoz szállítás feltételei ITT.
Az automata képoptimalizáló a szerkesztő felület fejlécében kikapcsolható. Ebben az esetben a fényképelőhívás teljesen az eredeti színbeállítások szerint készül el.

Manuális beavatkozást nincsen lehetőségünk végezni! A fotókidolgozó rendszerünk zárt és automata működése miatt!


Az online digitális fotókidolgozás oldalon tudsz választani az automata képelőhívás prémium papírra, illetve az automata képkidolgozás normál papírra opciók közül. 

Az online digitális fotókidolgozás alapopcióban tartalmazza az automata képoptimalizálási módokat. Ennek az automata képkorrekciós lejárásnak a használata akkor javasolt, ha előzőleg nem módosítottad a fényképedet valamilyen képkorrekciós programmal. 

Amennyiben ez nem történt meg, akkor kifejezetten javasolt ennek az eljárásnak a használata, hiszen képes arra, hogy korrigálja a színeltéréseket és sötétebb fényképeket is kivilágosítja. 

Az automata fényképelőhívás esetén nagyon fontos, hogy milyen arányú a fényképünk, amelyet elő szeretnénk hívatni. 

A fénykép méretét, jellemzően a hosszúságát, ugyanis nagymértékben meghatározza azt, hogy milyen a fénykép méretaránya. Bővebben erről a témáról a "Mitől lehetnek különböző méretűek az előhívott képeid?" oldalon olvashatsz.