Poszter- és poszterkollázs

A poszter nagyszerű és egyszerű fali dekorációs forma. A posztert igény szerint akár keretbe foglalva, akár csak egyszerűen a falra ragasztva rögzíthetünk a szobánk falára. A poszter lehetőséget nyújt arra, hogy olyan fényképet tegyünk ki a szobánk falára, amilyet csak szeretnénk. 

Poszter eredeti fotópapíron

Poszter eredeti fotópapíron

Nagy méretű poszter nyomtatás minőségi papírra. Egyszerű poszterrendelő felület, számos stílusminta, dizájn elem és kollázs sablon áll rendelkezésedre,  hogy több kép és szöveg is elhelyezhető legyen egy felületen. Lehetőséged van gyönyörű dekorációs plakátot szerkeszteni a legszebb képeidből.......


További információk
A termék ára: 249 Ft-tól képfeltöltés, megrendelés
Posztermontázs sablonokkal

Posztermontázs sablonokkal

Gyors és egyszerű poszterrendelés segítségével egy perc alatt megszerkesztheted a több fényképből álló poszterkollázst és számos sablonból is válogathatsz. A digitális nyomtatású plakátod díszíthető stílusmotívummal, vagy választható dizájnnal is. A poszternyomtatás a legkorszerűbb nyomtatóval történik, ezért a minőségre 100% garanciát vállalunk.......

További információk
A termék ára: 499 Ft-tól képfeltöltés, megrendelés


Az online poszter nyomtatás rendelése csupán néhány perc az egyszerű szerkesztő felületen. Használd a posztereden a poszterkollázs illetve a dizájn motívumokat is! 

A poszter készítés közben szerkeszthetünk személyes fényképekből ötletes plakátot, vagy a nyaralási fotóinkból készíthetünk izgalmas egyveleget. Vagy akár képzeljük el, ahogy a tavalyi év összes általunk készült kedves fényképe egy poszteren színes kavalkádot alkotva díszíti a szobánk falát, és amikor időnk engedi egy egy képet elnézegetve poszterünkön felidézhetjük a már elmúlt pillanatot. 

A  fényképes poszter lehetőséget ad a hangulatunk befolyásolására is, hiszen a környezetünk bizonyítottan változtatja a hangulatunkat, gondoljunk csak bele, hogy egy szép zöld fotó sugározhat meghittséget, nyugalmat, míg egy izgalmas vörös kép lendületet adhat a napunknak. 

Több poszter segítségével akár egy aprócska lakás hangulatát is egyik percről a másikra megváltoztathatjuk. Nekünk nem is kell mást tennünk, mint hogy az egyik posztert átcseréljük a másikra és a napközben még gyerekszobaként funkcionáló nappali, estére elegáns vacsora helyszínné változhat.