Többrészes fali dekorációk

Információ
A többrészes fali dekorációk egyedi lehetőséget adnak a lakberendezők és az otthonukat dekorálók kezébe. Segítségükkel nagyobb egybefüggő falfelületeket is könnyedén tudunk gyönyörűen dekorálni.


A többrészes dekorációval lélegzetelállító műalkotásokat készíthetsz pár kattintással. Legszebb fényképed több, különálló darabból tevődik össze. A fénykép darabokat egymás mellé téve rajzolódik ki a fénykép teljes egészében. 

A többrészes dekoráció készítésénél nemcsak különböző nyomtatási felület közül választhatunk, hanem számos méret-kombináció közül is. Te  döntöd el, hogy a dekoráció 2, 3 vagy 4 részből álljon-e össze. 

Nincs is más dolgod, mint kiválasztani legszebb fényképedet, vagy választani egy képet a képgalériánkból. A többrészes fali dekoráció egyes részeit egymástól 3 mm távolságban ajánlott a falra helyezni.

A többrészes fali dekoráció szerkesztése esetén a szerkesztőben tudjuk meghatározni a kiválasztott kép méretét, illetve a kialakítás módját és típusát is. A többrészes fali dekorációk szerkesztő felületén nem csupán a fényképünket szerkeszthetjük, hanem a fényképre helyezhető tetszőleges keretet is kiválaszthatjuk!

Legyen az több részbe szétszedett galériafotó, akril vagy alu fotó a szerkesztő felületünkön igazán sokféle kialakítású többrészes fali dekorációt készíthetsz!

Különböző elrendezések közül választhatsz: 

-----------------------------------------------------------------------------------
Kérjük, ügyelj a feltöltött képek minőségére, mert az ebből adódó minőségi hibákért felelősséget nem vállalunk.

Az ár nem tartalmazza a választható dizájnok felárát, illetve a transzferdíjat/házhoz szállítás költségét!
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.  
A termék ára: 15 980 Ft-tól