Vászonfotó

A fényképek vászonra való nyomtatásával a vászonfotó egy teljesen egyedi és különleges, festményszerű képet idéz, amely nagyon elegáns és dekoratív fókuszpontja lehet bármelyik szobának. A fali dekorációk egy különleges és klasszikus típusa a vászonkép.  A kinyomtatott fotóvászont vakkeretre feszítve szállítjuk az általad kiválasztott képpel. 

Vászonfotó

Vászonfotó

Tedd igazán kreatívvá a nappalidat egy vászonfotóval, amely a saját digitális felvételeidből készült!

Legszebb képeid a szoba ékességévé válnak művészvászonra nyomtatva és vakkeretre erősítve. A vászonfotó keretezhető akár egy vászon festmény. Válaszd ki a számos méretből a legmegfelelőbbet. A fotóvászon online rendelés néhány egyszerű lépésben történik. A vászonfotó szerkesztő kész kollázs sablonnal segít, hogy igazán eredetit alkothass. A vászonnyomat akár szöveggel is díszíthető.

További információk
A termék ára: 0 Ft-tól képfeltöltés, megrendelés
Fotóvászon kollázs

Fotóvászon kollázs

Kollázs vászonfotón, választható, gyönyörű dizájnelemmel saját elképzelésed szerint! 


Fényképed művészvászonra nyomtatva és ékelt vakkeretre feszítve! Egyedi vászonfotó online rendeléssel egyéni elképzelésed szerint. Álló és fekvő formátum is rendelhető minden méretben sőt a vászonkollázs több képpel is rendelhető és számos alkalomhoz, hangulathoz választható stílusminta, illetve dizájn elem. A kívánt méret a fotóvászon rendelő felületen választható ki.

További információk
A termék ára: 5 490 Ft-tól képfeltöltés, megrendelés
Vászonfotó képkerettel

Vászonfotó képkerettel

Egyes vászonfotó méretekhez (20x30 cm; 40x60 cm; 30x40 cm; 60x80cm) tudsz képkeretet rendelni! 


Így nem kell a vászonfotódhoz külön képkeretet készíttetned, hanem azonnal egyedi képkerettel kaphatod a vászonfotódat! A lakberendezésben a kontraszt nagyon fontos! Éppen ezért a vászonfotóidnak szüksége lehet keretre, amely megadhatja a szükséges kontrasztot.

További információk
A termék ára: 7 790 Ft-tól képfeltöltés, megrendelésEgy szép vászonfotóval dekorálhatjuk a nappali vagy a háló szoba falait, egyedivé tehetjük a konyhánkat és kiemelhetjük az igazán fontos pontokat a lakásban. 

Akár irodába is akaszthatunk hangulatos, akár a cég eseményein készített fényképekből nyomtatott vászonképet. A vászonra nyomtatott fénykép percek alatt rendelhető meg egyszerű rendelő felületünkön. 

vászonfotó képpel, a vászonra nyomtatott fotóval akár festményszerű élményt is elérhetünk, így egy klasszikusabb enteriőrbe is bátran alkalmazhatjuk a megfelelően kidolgozott vászonfotót. Egy bolt dekorációjának és egy egy termék kiemelésének, megjelenítésének is egy különleges, és hatásos módja lehet a fotóvászon.  

vászonfotó képek kiválasztásánál csak a képzelőerőnk szabhat határt, hiszen a lehetőségeink szinte korlátlanok.