Fényképes fali dekoráció

Fényképes fali dekorációk

Amikor a fényképekre gondolunk gyakran csak a fotóalbumban található képek jutnak az eszünkbe, pedig fényképekkel tudjuk díszíteni a falainkat is. 
A fényképes fali dekorációk kategóriába igyekeztünk összegyűjteni azokat a fényképből készíthető fali dekorációs elemeket, amely segítségével díszíthetjük a lakásunk, a szobáink vagy akár az irodánk falait is.
Egy szép személyes fotónál nem lehet jobb fali dekorációt elképzelni. A fényképes fali dekorációk közé tartozik a falikép, kerettel vagy anélkül.


Vászonfotók nagy választékban!

Vászonfotó

A vászonfotó nem véletlenül az egyik legsikeresebb dekorációs termék! Hiszen a vászonfotókkal könnyedén és nagyon látványosan tudjuk dekorálni az épített környezetünket! A vászonfotódat könnyedén keretezhető, de akár keret nélkül is a falra helyezhető vakkeretre feszítve szállítjuk, az általad választott fényképpel.

» Tovább a Vászonfotók oldalra


 

Poszterek és poszterkollázsok készítése

Poszterek

Poszterekkel egyszerűen és gyorsan tudjuk dekorálni a szobánkat. A posztereket már óriás méretben is kitudjuk nyomtatni. A posztereket díszítheted design elemekkel és tetszésed szerint feliratozhatod! Legyenek azok nyaralási fényképek, karácsonyi fotók vagy esküvői fényképek poszter formátumban egészen biztosan még jobban érvényesülnek!

» Tovább a Poszterek oldalra


XXL poszterek nyomtatása

XXL poszter

Az XXL poszter, ahogy azt már a neve is sejteti, arra ad lehetőséget, hogy nagy méretű posztert nyomtatásunk. Az XXL poszter rendelő felülete egyszerűen kezelhető és számos stílusminta, dizájnelem, illetve kollázs sablon áll rendelkezésre, hogy egy XXL poszteren belül akár több fényképet is látványosan elhelyezhessünk.

» Tovább az XXL poszter oldalraTöbbrészes fali dekorációk

 Többrészes fali dekoráció

 A kedvenc digitális felvételed luxus    kivitelben! A többrészes fali dekorációk  egyedi lehetőséget adnak a lakberendezők és az otthonukat dekorálók kezébe. Segítségükkel nagyobb egybefüggő falfelületeket is    

könnyedén tudunk gyönyörűen dekorálni.

» Tovább a Többrészes fali dekoráció oldalra
Kasírozott fotók nagy választékban!

Kasírozott fotó

Adj egy nagyon egyedi és modern megjelenést a fényképeidnek a habkartonra kasírozás technológiáját felhasználva. A kasírozott fotó olyan egyedi fali dekorációs elem, amely úgy készül, hogy az általad kiválasztott digitális fényképet habkartonra kasírozzuk. Az így elkészült fotó kiváló dekorációs elem lehet egy kiállításon, vagy akár egy rendezvényen is! Készítsd el könnyedén a kasírozott fotóidat az online szerkesztő programmal!

» Tovább a Kasírozott fotó oldalraAlu fotók készítéseAlu fotó

Az alu fotó azért lehet a legjobb képkinyomtatási mód, mert nagyon elegánsan és látványosan lehet dekorálni a segítségével. Az alu fotó még a legigényesebb belső terekben is megállja a helyét, mert az alu fotó különleges megjelenést ad a fényképeidnek. Amennyiben látványos, nagyméretű, de mégis elegáns képre van szükséged, amely keret nélkül is felhasználható dekorációs elemként, akkor válaszd az alu fotót!

» Tovább az Alu fotó oldalraAkrilüveg fotók készítéseAkrilüveg fotó

Legszebb digitális felvételed luxus kivitelben! Legszebb digitális felvételedet igazi fotópapírra nyomtatjuk majd átlátszó ragasztófóliával akrilüveg mögé ragasztjuk. Az akrilüveg varázslatos csillogást és mélységet ad a képnek. Az akrilüveg fotók látványos kiegészítői lehetnek bármelyik otthonnak vagy irodának.

» Tovább az Akrilüveg fotó oldalraGaléria fotók nagy választékbanGaléria fotó

Próbáld ki az alu fotót és az akrilüveg fotót együtt! A galéria fotóban a fémes alu fotó csillogó, és az akrilüveg mélységet adó tulajdonságai egyesülnek. A galéria fotót akár többrészes fali dekorációként is megrendelheted!

» Tovább a Galéria fotó oldalraTöbbrészes fali dekorációkTöbbrészes fali dekoráció

A kedvenc digitális felvételed luxus kivitelben! A többrészes fali dekorációk egyedi lehetőséget adnak a lakberendezők és az otthonukat dekorálók kezébe. Segítségükkel nagyobb egybefüggő falfelületeket is könnyedén tudunk gyönyörűen dekorálni.

» Tovább a Többrészes fali dekoráció oldalra
Fali dekorációk!

Elképzeltél egy szépséges pasztell színű fényképet gyermeked szobájába, de sehol nem találod a megfelelő darabot?
Mi megoldjuk a problémádat! Nem kell mást tenned, mint a családi fotók közül kiválasztani a legkedveltebbet, feltölteni a rendszerünkbe és a kreatív fényképszerkesztő program segítségével megtervezni azt a képet, amely a legjobban hasonlít a megálmodott faliképhez.
A széles dekorációs elem választékban garantáltan megtalálod az ízlésednek és igényeidnek legmegfelelőbbeket.
A fali dekorációk széles választékában böngészhetsz az oldalunkon, ahol biztosan találsz fali dekorációs elemet. Akár a hálószobába, akár a babaszoba falára keresel képet, vagy szeretnél kirakni egy szép fotót, a fényképes fali dekorációk kategóriában megszerkesztheted és meg is rendelheted a kívánt kialakítású és méretű fényképes fali dekorációt. A fali dekorációd készülhet saját fotóból, de készülhet az interneten megvásárolt fényképből is.