Fényképes naptár minták

A fényképes naptárakat általában igyekszünk tematikusan megszerkeszteni, hogy az egyes lapok témájukban, tematikájukban vagy éppen dízájnjukban harmonizáljanak egymással. A fényképes naptár szerkesztése közben egészen biztosan felmerül, hogy milyen témájú fényképekkel lehetne megtölteni a lapokat, ahhoz, hogy az a legnagyobb sikert arassa. Ezeknek a fényképes naptár témáknak a megtalálásához szeretnénk segítséget nyújtani egy-egy téma- illetve stílusötlettel.
Esküvői naptárak

Esküvői naptár


Az esküvő éve minden pár életében különleges. És hogy a násznép se felejtse el legalább egy évig az esküvőt érdemes egy esküvői naptárral emlékeztetni a vendégeket, amely a későbbiekben is örök emléke lehet az esküvőnek!


Egyedi fényképes esküvői naptárak ITT>>Családi naptárak

Családi naptár


A családi naptár talán a legkézenfekvőbb naptártípusok közé tartozik. És talán nincs is jobb ajándék a szülőknek nagyszülőknek, mint egy olyan naptár, amin a gyermekek és az unokák mosolyognak az év minden napján.


Egyedi fényképes családi naptárak ITT>>Baba naptárak

Baba naptár


Tudtad, hogy a kisbabákról nem lehet elrontott fényképet készíteni? A kisbabák mindenen képe gyönyörű! És akár az összes kisbabádról készült fényképet feltehetted a kisbabás naptárad lapjaira!


Egyedi fényképes baba naptárak ITT>>