Online digitális fotókidolgozás

Miért Válaszd a foto.hu fotókidolgozási szolgáltatását?

Digitális képeid mindig csúcsminőségű fotópapírra kerülnek, hogy papírképeid sosem fakuljanak meg. Ha szeretnéd, hogy kedvenc fényképeid élethűek, élénkek és tartósak legyenek válassz igényeid szerint online digitális fotókidolgozási lehetőségeink közül és használd ki az internetes fényképrendelés előnyeit. Töltsd fel digitális képeidet egyszerűen online és bízd ránk a digitális fotókidolgozást. Ezután nincs más dolgod csak várni a futárt a kitűnő minőségű papírképekkel, amelyekre 100% minőségi garanciát vállalunk. 

Nagy mennyiségű fotó kidolgozása! Gyorsan, olcsón!

Fotókidolgozás automata képkorrekcióval-foto.hu
A legszebb emlékek csúcsminőségű fotópapíron automata képelőhívással!
Fényképkidolgozás digitális méretekben online, megújult gyors, egyszerű fotórendelő felülettel. Folyamatos digitális fotókidolgozás akciók egész évben.
  • -fényes és matt fotópapír
  • -választható normál és prémium fotópapír
  • -színhűség
  • -hosszan tartó és gyönyörű színek
  • -minőségi prémium fotópapír
  • -digitális előhívási méretek (9x12, 10x13, 11x15, 13x17, 15x20). A papírképek méretei a file-ok méretarányának megfelelően alakulnak. Például ha a fényképező panoráma méretre van állítva akkor egy 10-es papírkép kb.:10x18 cm lesz.
  • automata képkorrekció
  • megújult egyszerű képrendelő felület
  • szállítási határidő: 3-4 munkanap
  • képeket nem tárolunk a rendelés után

Miért rendelj fényképkidolgozást online?

Mert az online digitális fotókidolgozás előnye, hogy nem szükséges adathordozón eljuttatni fényképeidet egy képelőhívást végző laborba, hanem mindezt megteheted az interneten keresztül. Majd akár már másnap átveheted bárhol az ország területén az előhívott fényképeidet. A megújult rendelő felületeinkkel most még egyszerűbben rendelheted meg digitális fotóidat papír alakban.

Mitől több a foto.hu?

 Bármely online fotókidolgozási lehetőséget is választod, a foto.hu 100% minőségi garanciát vállal a fényképelőhívásra!

Milyen méretekben rendelhetsz digitális fotókidolgozást?


Az automata fényképkidolgozás esetén a papírképek a digitális kép méretarányának megfelelően kerülnek kidolgozásra. A képek magassága így például  9-es, 10-es míg a hosszuk mindig a méretüknek megfelelően alakul. Ezért fordulhat elő, hogy panoráma beállítás esetén a kézhez kapott papírkép például 10x18 cm lesz. Ezért előfordulhat, hogy különböző digitális képrögzítő eszközökkel készített fényképeid eltérő hosszúságúak lesznek.

 

Fotókidolgozás automata képkorrekcióval - foto.hu